OM OS


H&M

Concrete Living er opstået efter flere års pingpong mellem Henrik Andersen og Marcus Mencke Vagnby. De to har siden 2018 udvekslet ideer omkring produkter i beton. Henrik var i Løvens Hule med hans virksomhed LIKEconcrete hvor han vandt en af løvernes gunst. Men selv om Henrik lykkes med at tidoble produktions kapaciteten på bare 100 dage, var der så stor likviditetsbinding og så lille avance ved det oprindelige LIKEconcrete concept, hvis røde trød var mindre associeret til hjemmet, at Henrik valgte at skifte retning. Sammen med Marcus kom han frem til at der skulle fokus på større og mere eksklusive produkter, der i endnu højere grad kunne skubbe grænserne for hvad der er muligt at støbe i beton.  

hej

“Vores vision er simpel: Vi vil skabe verdens smukkeste og mest banebrydende beton produkter til hjemmet, som intet du har set før!”

Henrik Andersen CEO & Marcus Mencke Vagnby CDO

Mød de to grundlæggere

“I dag kan vi stolt sige, at vi med succes har udviklet og implementeret en ny innovativ produktions teknik, som gør det muligt for os at arbejde med former i beton, som ikke er set før. Vores støbningsteknologi, kombineret med omhyggeligt valg af råvare, gør hvert produkt unikt og med en helt silkeblød overflade. Vi vil bidrage med skulpturelle produkter til det moderne menneske, hvor en lang holdbarhed og en bæredygtig produktion er omdrejningspunktet”

Henrik Andersen
Co Founder and CEO.

Henrik Andersen

H&M

Marcus Mencke Vagnby

“Beton er verdens mest brugte materiale, alligevel er det ikke udbredt indenfor produkter og møbler til hjemmet. Med vores unikke produktionsmetoder, så står vi overfor at at revolutionere brugen af beton, med mulighed for nye formsprog og udtryk til det moderne hjem. Og det endda på et bæredygtig grundlag. Det er det der skal udfoldes i Concrete Living.”

Marcus Mencke Vagnby
Co Founder and CDO

Forvandling fra skitse til produkt

Cave er designet fra håndskitser til 3D computermodel, hvilket har giver fuld kontrol med samspillet mellem brændkar og betonstøbning. Grundformen er 3D printet og overflate slebet i hånden, herefter er der lavet en afstøbning i silikone. Det er silikoneformen der giver Cave den silkebløde overflade efter støbning, og muligører den komplekse formgivning. Hver støbning foregår i hånden, så hver Cave vil få sit eget spil i overfladen. Det er kombinationen af højteknologi og håndarbejde der gør Concrete Livings produkter unikke.