CAVE

(2 kundeanmeldelser)

15.950,00 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Cave – vores biopejs i Ø59 cm, med 3L brændkammer der giver +12 timers brændetid.
Opdateret Flame Controle og endnu nemmere at bruge.
Håndstøbt Silkebeton™ på egen fabrik i Odense.
Dansk design af mencke&vagnby.
Leveringstid 1 uge.
Vælg mellem vores fem smukke farver i kombination med børstet rustfrit stål.
Udforsk Cave: Beton biopejs

 

Hos Concrete Living har vi en ambition om at producere langtidsholdbare produkter der fra produktion til genanvendelse har så lille miljøpåvirkning som muligt, men med den maksimale designmæssige oplevelse.

Beton er som udgangspunkt ikke grønt, i vores tilfælde benytter vi dog en beton produceret i Danmark, hvor der produceres under verdens skrappeste regler for brug af en stor mængde vedvarende energi til produktionen. Endvidere bestræber vi os altid på at benytte den mindste mulige mængde materiale for at opnå et ønsket udtryk. Eksempelvis er CAVE beton biopejs og Stacking beton sidebord hule, selv med de store volumner. I støbejern ville produkterne, for at give et eksempel, have vejet over det dobbelte og udledt op til 6 gange så meget co2, i produktionen af råvaren alene. Så vi benytter beton, der sammenlignet med andre matrealer er at foretrække, ikke blot ud fra et estetisk synspunkt, men også når man ser på miljøbelastningen. I støbeprocessen tilsættes der kun vand, og betonen hærder så op i løbet af et døgn, uden tilførsel af yderligere energi, hvorefter den kan tages ud af formen og tørre færdig på vores lager.

Når vi snakker beton, er skal det nævnes at vi ikke tilføre plastik, kemikalier eller fibre til vores beton. Selve beton farvning sker ved iblanding af oxid sten. Derfor er betonen så rent, at den kan genanvendes, eller at den ved bortskaffelse kan knuses og lægges i jorden og gøde den. Dette sker ved at knuse betonen i små stykker og hver gang det regner, så findes alt det sure muld i stenene. Når stenen så tørre frigives det i en nedbrydelig gasart. Nature Rocks

Mange bække små.

Slutteligt skal det nævnes, at vi også benytter genbrugspapir og pap til emballering. Om vi leverer og monterer for dig, så tages emballagen retur, og genanvendes ved næste leverance. Vores strøm køber vi fra vindmøller når muligt. Vi fokuserer på at blive endnu bedre og vil løbende optimere vores processer og råvareindkøb, så vi kan blive helt CO2 neutrale. Bæredygtighed er for os helt naturligt.

Yderligere information

Vægt 30 kg
Størrelse 60 × 35 × 60 cm
Color

Antracit, Classic grå, Mocca, Terracotta, Grøn, Hvid

2 anmeldelser af CAVE

  1. Sharon

    Jeg er vild med min nye ‘cave’ – designet er lækkert og blødt at se på, samtidig med at den varmer helt fantastisk ud i rummet. Tusinde tak⭐️

  2. Philip

    Vores nye Cave i Mocca passer perfekt ind i vores hjem. Vi har ledt længe efter en biopejs som både er smuk og praktisk, her var den endelig!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *