CONNECT

(1 kundeanmeldelse)

11.950,00 kr. Inkl. moms

Det skulpturelle sofabord Connect.
Støbt i silkebeton™
Messing samling.
H 35,5 cm og Ø 100 cm bordplade.
Glasbordplade i 10 mm tykkelse.
Alt er produceret i Danmark – naturligtvis.
Dansk design af duron mencke&vagnby.
Leveringstid 1-2 uger.
Udforsk Connect Beton Sofabord

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Det skulpturelle sofabord Connect, støbt i silkebeton™ er balancerende lethed. Produceret i Danmark – naturligtvis. Design af duron mencke&vagnby. Glas bordplade Ø100 cm, Højde 35,5 cm. Unikt møbel, der balancere på kanten af det mulige. Unik silkebeton™ med fløjlsblød finish, udviklet af Henrik Andersen, håndstøbt i seks smukke farver.. Skulpturel formgivning. Designet og produceret i Danmark, naturligtvis. Bordbenene samles elegant med et messinghængsel. Det er detaljen der gør det hele muligt. Den håndstøbte beton vil altid have lidt spil i overfladen, så hver CONNECT beton sofabord er unikt. Hos Concrete Living sætter vi pris på alsidighed. Bordbenet er støbt massivt for stabilitet, uden brug af armering plastik eller fiber, det er kun vores silkebeton™, overfladerne mod gul og glasplade er dækket af bæredygtigt kork fra Portugal i enten i lys eller i mørk nuance for at passe til betonnes tone. Det hele balancere i samlingen der er drejet i messing, og holdes på plads af den rene glasplade. Alt er forarbejdet i Danmark. Dansk design af mencke&vagnby www.menckevagnby.com

Hos Concrete Living har vi en ambition om at producere langtidsholdbare produkter der fra produktion til genanvendelse har så lille miljøpåvirkning som muligt, men med den maksimale designmæssige oplevelse.

Beton er som udgangspunkt ikke grønt, i vores tilfælde benytter vi dog en beton produceret i Danmark, hvor der produceres under verdens skrappeste regler for brug af en stor mængde vedvarende energi til produktionen. Endvidere bestræber vi os altid på at benytte den mindste mulige mængde materiale for at opnå et ønsket udtryk. Eksempelvis er CAVE og Stacking hule, selv med de store volumner. I støbejern ville produkterne, for at give et eksempel, have vejet over det dobbelte og udledt op til 6 gange så meget co2, i produktionen af råvaren alene. Så vi benytter beton, der sammenlignet med andre matrealer er at foretrække, ikke blot ud fra et estetisk synspunkt, men også når man ser på miljøbelastningen. I støbeprocessen tilsættes der kun vand, og betonen hærder så op i løbet af et døgn, uden tilførsel af yderligere energi, hvorefter den kan tages ud af formen og tørre færdig på vores lager.

Når vi snakker beton, er skal det nævnes at vi ikke tilføre plastik, kemikalier eller fibre til vores beton. Selve beton farvning sker ved iblanding af oxid sten. Derfor er betonen så rent, at den kan genanvendes, eller at den ved bortskaffelse kan knuses og lægges i jorden og gøde den. Dette sker ved at knuse betonen i små stykker og hver gang det regner, så findes alt det sure muld i stenene. Når stenen så tørre frigives det i en nedbrydelig gasart. Nature Rocks

Mange bække små.

Slutteligt skal det nævnes at vi også benytter genbrugspapir og pap . til emballering, om vi leverer og monterer for dig, så tager vi al emballage retur, og genanvender det ved næste leverance. Vi køber vores strøm produceret vedvarende osv. Vi fokuserer på at blive endnu bedre, og vil løbende optimere vores processer og råvareindkøb, så vi kan blive helt co2 neutrale. Bæredygtighed er for os helt naturligt.

Yderligere information

Vægt 70 kg
Størrelse 100 × 100 × 36 cm
Color

Antracit, Classic grå, Mocca, Terracotta, Grøn, Hvid

1 anmeldelse af CONNECT

  1. Thomas

    Fantastisk sofabord, har købt det i antracit. Connect står som en skulptur i vores stue. Tak for et flot produkt og fin levering.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *