STACKING

(1 kundeanmeldelse)

4.950,00 kr.5.950,00 kr. Inkl. moms

 

 • Mål 46x38x41 (HxBxD)
 • Vægt 18 KG
 • Beton og metal
 • Gratis levering
 • Leveringstid ca 5 hverdage
 • Stolt produceret i Danmark
 • Designet af mencke&vagnby
 • Se mere
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Stacking er sidebordet uden sidestykke. Et attitude stærkt design objekt, der balancerer mellem kunst og design, med sin karakterfulde formgivning, og den funktionelle og slidstærke bordplade. Dansk design af mencke&vagnby

Hos Concrete Living har vi en ambition om at producere langtidsholdbare produkter der fra produktion til genanvendelse har så lille miljøpåvirkning som muligt, men med den maksimale designmæssige oplevelse.

Beton er som udgangspunkt ikke grønt, i vores tilfælde benytter vi dog en beton produceret i Danmark, hvor der produceres under verdens skrappeste regler for brug af en stor mængde vedvarende energi til produktionen. Endvidere bestræber vi os altid på at benytte den mindste mulige mængde materiale for at opnå et ønsket udtryk. Eksempelvis er CAVE og Stacking hule, selv med de store volumner. I støbejern ville produkterne, for at give et eksempel, have vejet over det dobbelte og udledt op til 6 gange så meget co2, i produktionen af råvaren alene. Så vi benytter beton, der sammenlignet med andre matrealer er at foretrække, ikke blot ud fra et estetisk synspunkt, men også når man ser på miljøbelastningen. I støbeprocessen tilsættes der kun vand, og betonen hærder så op i løbet af et døgn, uden tilførsel af yderligere energi, hvorefter den kan tages ud af formen og tørre færdig på vores lager.

Når vi snakker beton, er skal det nævnes at vi ikke tilføre plastik, kemikalier eller fibre til vores beton. Selve beton farvning sker ved iblanding af oxid sten. Derfor er betonen så rent, at den kan genanvendes, eller at den ved bortskaffelse kan knuses og lægges i jorden og gøde den. Dette sker ved at knuse betonen i små stykker og hver gang det regner, så findes alt det sure muld i stenene. Når stenen så tørre frigives det i en nedbrydelig gasart. Nature Rocks

Mange bække små.

Slutteligt skal det nævnes at vi også benytter genbrugspapir og pap . til emballering, om vi leverer og monterer for dig, så tager vi al emballage retur, og genanvender det ved næste leverance. Vi køber vores strøm produceret vedvarende osv. Vi fokuserer på at blive endnu bedre, og vil løbende optimere vores processer og råvareindkøb, så vi kan blive helt co2 neutrale. Bæredygtighed er for os helt naturligt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yderligere information

Vægt 18 kg
Størrelse 41 × 38 × 46 cm
Tabletop color

Brushed Brass, Brushed Stainless Steel

Concrete color

Anthracite, Mocca, White, Classic Grey, Green, Terracotta

1 anmeldelse af STACKING

 1. Henriette

  Købte Stacking online og det blev leveret af Marcus. Tak for det. Bordet står nu med udsigt over Øresund ved siden af min yndlings lænestol.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *